Stihl 029 упутство за употребу

Stihl 029
8.5 · 16
PDF упутство за употребу
 · 90 странице/а
Енглески Језик
упутство за употребуStihl 029

Погледајте упутство за употребу за Stihl 029 овде, бесплатно. Ово упутство за употребу спада у категорију тестере и оценило га је 16 људи са просеком од 8.5. Ово упутство за употребу је доступан на следећим језицима: Енглески Језик. Имате ли питање о Stihl 029 или вам треба помоћ? Овде поставите своје питање

Потребна вам је помоћ?

Имате ли питање о Stihl а одговор није у упутству за употребу? Овде поставите своје питање. Наведите јасан и опширан опис свог проблема и свог питања. Што боље опишете свој проблем и питање, други власници уређаја Samsung Galaxy А7 ће Вам лакше дати добар одговор.

Број питања: 0

Општа питања
Stihl
029
тестера
Енглески Језик
Упутство за употребу (PDF)

Не можете да пронађете одговор на своје питање у упутству за употребу? Одговор на своје питање можете пронаћи у честим питањима о Stihl 029 испод.

Који је најбољи начин чишћења листа тестере?

1. Обришите четком пиљевину са листа тестере.. 2. Попрскајте лист тестере средством за чишћење рерне и оставите 30 минута. 3. Уклоните средство за чишћење пећнице и прљавштину сувом крпом. 4. Подмажите лист тестере вазелином.

Лист тестере је туп. Шта да радим?

Ако на сечиву има смоле или других остатака, може изгледати да је оштрица тупа. Ако је лист тестере добро очишћен и још увек је туп, препоручује се да се лист тестере наоштри.

Како да уклоним рђу са свог Stihl тестера?

1. Намочите зарђали део у сирће док се потпуно не упије. 2. Нека сирће делује на рђу 24 сата. 3. Уклоните рђу жичаном четком или алуминијумском фолијом.

Шта значи '16V' или '20V'?

Максимално достижни ниво пуњења изражен је са 16V или 20V. V у овом случају значи Volt.

Морам ли носити заштиту за слух када користим тестера?

Количина звука доста варира по марки и врсти тестера, зато је паметно носити заштиту за слух да бисте били сигурни.

Да ли је упутство за употребу за Stihl 029 доступно на Српски?

Нажалост, немамо упутство за употребу за Stihl 029 доступно на Српски. Ово упутство за употребу је доступно на Енглески Језик.

Зар ваше питање није наведено? Овде поставите своје питање

Нема резултата