Peugeot 307 (2007) упутство за употребу

Peugeot 307 (2007)
8.8 · 84
PDF упутство за употребу
 · 212 странице/а
Енглески Језик
упутство за употребуPeugeot 307 (2007)

FAMILIARISATION

1.6 litre 16V BioFlex engine

This technology enables this engine to

mixture of both of these fuels.
72

ASR and ESP systems

     
the directional stability of the vehicle

91

Visual and audible rear parking

assistance

    
you of obstacles detected behind the
vehicle.
107

Tyre under-inflation detection




89

Погледајте упутство за употребу за Peugeot 307 (2007) овде, бесплатно. Ово упутство за употребу спада у категорију аутомобили и оценило га је 84 људи са просеком од 8.8. Ово упутство за употребу је доступан на следећим језицима: Енглески Језик. Имате ли питање о Peugeot 307 (2007) или вам треба помоћ? Овде поставите своје питање

Потребна вам је помоћ?

Имате ли питање о Peugeot а одговор није у упутству за употребу? Овде поставите своје питање. Наведите јасан и опширан опис свог проблема и свог питања. Што боље опишете свој проблем и питање, други власници уређаја Samsung Galaxy А7 ће Вам лакше дати добар одговор.

Број питања: 0

Peugeot 307 je automobil proizvođača Peugeot, predstavljen 2001. godine. Model 307 proizvodio se do 2008. godine, kada ga je nasledio Peugeot 308. Model iz 2007. godine bio je dostupan u verzijama sa benzinskim i dizel motorom, sa ručnim i automatskim menjačem. Kao opcija, model je mogao imati i panoramski krov, koji je pružao sjajan osećaj prostranstva unutar kabine. Međutim, krov je bio skuplji za održavanje i često je propuštao kroz vreme. Kabina je bila prostrana i sa dobrom ergonomijom upravljačkih elemenata. Ukupno, automobil je imao solidnu performansu i ekonomičnost, što je za neke kupce moglo biti najvažnije. Međutim, model je imao i svoje mane, uključujući i probleme sa električnim sistemima i lošiju kvalitetu delova u poređenju sa nekim drugim konkurentnim modelima. Sam automobil nije nudio velike inovacije u odnosu na prošle modele kompanije. U poređenju sa savremenim automobilima, automobil je zastareo sa manjkom naprednih tehnologija i sigurnosnih karakteristika.

Општа питања
Peugeot
307 (2007)
аутомобил
Енглески Језик
Упутство за употребу (PDF)

Не можете да пронађете одговор на своје питање у упутству за употребу? Одговор на своје питање можете пронаћи у честим питањима о Peugeot 307 (2007) испод.

Како да претворим миље у километре?

1 миља једнако је 1.609344 километара, а 1 километар је 0.62137119 миља.

Где могу да пронађем VIN број Peugeot?

Локација VIN броја аутомобила разликује се по марки и типу аутомобила. Шифра може бити утиснута на оквир аутомобила или постављена на плочу. Најбоље је погледате приручник Peugeot 307 (2007) за тачну локацију VIN броја.

Шта је VIN број?

VIN број аутомобила је идентификациони број јединствен за сваки аутомобил. Према томе, скраћеница VIN означава идентификациони број возила.

Када мој Peugeot треба одржавање?

Редовно одржавање је неопходно за сваки аутомобил. Колико често је аутомобилу потребно одржавање и шта тачно треба урадити може се пронаћи у упутствима за одржавање. За велике периодичне услуге то би генерално требало радити сваке 2 године или након 30.000 километара.

Када треба да променим кочиону течност Peugeot?

Кочиону течност се препоручује мењати сваке две године.

Која је разлика између бензина Е10 и Е5?

Е10 бензин се састоји од до десет одсто етанола, док бензин Е5 садржава мање од пет одсто етанола. Као резултат тога, проценат бензина Е10 је нижи од процента бензина Е5, што га чини мање лошим по животну средину.

Једна или више врата неће да се отворе изнутра. Шта да радим?

Брава је највероватније постављена на безбедносну браву за децу, тако да се не може отворити изнутра. Како искључити безбедносну браву за децу разликује се од марке и врсте.

Радио у аутомобилу се не укључује, шта да радим?

Ако се радио у аутомобилу не укључи, не прима напајање. Проверите да ли је црвена жица повезана са контактним напајањем, а жута са сталним напајањем.

Да ли је упутство за употребу за Peugeot 307 (2007) доступно на Српски?

Нажалост, немамо упутство за употребу за Peugeot 307 (2007) доступно на Српски. Ово упутство за употребу је доступно на Енглески Језик.

Зар ваше питање није наведено? Овде поставите своје питање

Нема резултата