Lorelli Explorer упутство за употребу

Lorelli Explorer
9.8 · 1
PDF упутство за употребу
 · 48 странице/а
-
упутство за употребуLorelli Explorer

Погледајте упутство за употребу за Lorelli Explorer овде, бесплатно. Ово упутство за употребу спада у категорију аутомобилска седишта и оценило га је 1 људи са просеком од 9.8. Ово упутство за употребу је доступан на следећим језицима: -. Имате ли питање о Lorelli Explorer или вам треба помоћ? Овде поставите своје питање

Потребна вам је помоћ?

Имате ли питање о Lorelli а одговор није у упутству за употребу? Овде поставите своје питање. Наведите јасан и опширан опис свог проблема и свог питања. Што боље опишете свој проблем и питање, други власници уређаја Samsung Galaxy А7 ће Вам лакше дати добар одговор.

Број питања: 0

Општа питања
Lorelli
Explorer
аутомобилско седиште
-
Упутство за коришћење (PDF)

Не можете да пронађете одговор на своје питање у упутству за употребу? Одговор на своје питање можете пронаћи у честим питањима о Lorelli Explorer испод.

Да ли је безбедно за бебу да спава у аутомобилско седиште?

Не, беба би се могла угушити. Ако беба заспи у аутомобилско седиште, бебу треба извадити из аутомобилско седиште и положити је колевку. Када заспи, извадите бебу и ставите је у њену колевку што је пре могуће.

Да ли је мом двогодишњем детету потребно седиште за аутомобил у авиону?

Не, дете до 24 месеца можете држати у крилу током лета.

Које је најсигурније место за аутомобилску седалицу?

Најсигурније место за аутомобилску седалицу је у средини задњег седишта, тако да постоји довољна удаљеност од ваздушних јастука.

Да ли је упутство за употребу за Lorelli Explorer доступно на Српски?

Нажалост, немамо упутство за употребу за Lorelli Explorer доступно на Српски. Ово упутство за употребу је доступно на -.

Зар ваше питање није наведено? Овде поставите своје питање

Нема резултата