LG S12EQ упутство за употребу

LG S12EQ
9.2 · 6
PDF упутство за употребу
 · 220 странице/а
Енглески Језик
упутство за употребуLG S12EQ
www.lg.com

OWNER’S MANUAL

AIR CONDITIONER

Copyright © 2018 - 2020 LG Electronics Inc. All Rights Reserved

TYPE: WALL MOUNTED

Read this owner's manual thoroughly before operating the

appliance and keep it handy for reference at all times.

EN ENGLISH
UK УКРАЇНСЬКA
RU РУССКИЙ
BE БЕЛАРУСКАЯ
KK ҚАЗАҚША
UZ OʻZBEKCHA
MFL69780810
Rev.05_122820

Погледајте упутство за употребу за LG S12EQ овде, бесплатно. Ово упутство за употребу спада у категорију клима уређај и оценило га је 6 људи са просеком од 9.2. Ово упутство за употребу је доступан на следећим језицима: Енглески Језик. Имате ли питање о LG S12EQ или вам треба помоћ? Овде поставите своје питање

Потребна вам је помоћ?

Имате ли питање о LG а одговор није у упутству за употребу? Овде поставите своје питање. Наведите јасан и опширан опис свог проблема и свог питања. Што боље опишете свој проблем и питање, други власници уређаја Samsung Galaxy А7 ће Вам лакше дати добар одговор.

Број питања: 0

Klima uređaj LG S12EQ jedan je od mnogih modela koje nudi LG. Ovaj model ima kapacitet hlađenja od 3600 BTU, što omogućava brzo hlađenje prostorije. Uređaj koristi sistem inverterske tehnologije, povećavajući energetsku efikasnost i smanjujući račune za struju. Klima uređaj takođe poseduje filter koji eliminiše štetne materije iz vazduha, poput polena i prašine, čime poboljšava kvalitet vazduha u prostoriji. Uređaj ima funkciju automatskog čišćenja koja sprečava razvoj bakterija i neugodnih mirisa u unutrašnjosti uređaja. Jedan od benefita ovog klima uređaja je i tihi rad, uz nivo buke koji ne prelazi 44dB. Uređaj takođe poseduje funkciju auto-restart, koja omogućava da uređaj nastavi sa radom posle nestanka struje. LG S12EQ je izdržljiv i pouzdan klima uređaj visokih performansi, koji pruža mogućnost efikasnog hlađenja prostorije i filtracije vazduha.

Општа питања
LG
S12EQ
клима уређај
Енглески Језик
Упутство за употребу (PDF)

Не можете да пронађете одговор на своје питање у упутству за употребу? Одговор на своје питање можете пронаћи у честим питањима о LG S12EQ испод.

Шта значи BTU?

BTU је скраћеница од British Thermal Unit и јединица која се користи за означавање снаге хлађења.

Шта значи R-410A?

R-410A је расхладно средство које се користи у машинама које се хладе на нула степени Целзијуса.

Колико често треба да чистим филтере LG на свом клима-уређају?

Што су филтери чистији, квалитет ваздуха је бољи. Због тога се препоручује чишћење филтера вашег LG клима-уређаја најмање четири пута годишње.

Да ли је упутство за употребу за LG S12EQ доступно на Српски?

Нажалост, немамо упутство за употребу за LG S12EQ доступно на Српски. Ово упутство за употребу је доступно на Енглески Језик.

Зар ваше питање није наведено? Овде поставите своје питање

Нема резултата