Jeep Renegade (2022) упутство за употребу

Jeep Renegade (2022)
9.1 · 15
PDF упутство за употребу
 · 364 странице/а
Енглески Језик
упутство за употребуJeep Renegade (2022)

2022 RENEGADE

OWNER’S MANUAL

First Edition V1
22_BV_OM_EN_USC

2022 RENEGADE

Whether its providing information about specic product features, taking a tour through your vehicles heritage, knowing what
steps to take following an accident or scheduling your next appointment, we know you’ll find the app an important extension of
your Jeep
brand vehicle. Simply download the app, select your make and model and enjoy the ride. To get this app, go directly
to the App Store® or Google Play® Store and enter the search keyword “JEEP” (U.S. residents only).
DOWNLOAD THE MOST UP-TO-DATE OWNER’S MANUAL,
RADIO AND WARRANTY BOOKS
owners.mopar.ca
CanadaU. S.
mopar.com/om
©2022 FCA US LLC. All Rights Reserved. Tous droits réservés. Jeep is a registered trademark of FCA US LLC. Jeep est une
marque déposée de FCA US LLC. App Store is a registered trademark of Apple Inc. Google Play Store is a registered trademark of Google.

Погледајте упутство за употребу за Jeep Renegade (2022) овде, бесплатно. Ово упутство за употребу спада у категорију аутомобили и оценило га је 15 људи са просеком од 9.1. Ово упутство за употребу је доступан на следећим језицима: Енглески Језик. Имате ли питање о Jeep Renegade (2022) или вам треба помоћ? Овде поставите своје питање

Потребна вам је помоћ?

Имате ли питање о Jeep а одговор није у упутству за употребу? Овде поставите своје питање. Наведите јасан и опширан опис свог проблема и свог питања. Што боље опишете свој проблем и питање, други власници уређаја Samsung Galaxy А7 ће Вам лакше дати добар одговор.

Slobodan • 2-9-2023Нема коментара

Kako da napravim download uputstva kada broj mog mobilnog telefona ima 6 cifara pčus pozivni broj i ne mogu da ga pretstavim sa 9 cifara, uključujući pozivni broj bez 0.

Одговорите на ово питање

Број питања: 1

Novi model Jeep Renegade 2022 je kompaktni krosover automobil koji ima pet sjedišta. Ovaj automobil ima praktičan i moderan dizajn. Ima novi fasetirani stil svjetla, zajedno s novim otvorom maske hladnjaka i promijenjenim bočnim obojenim ogledalima. Unutrašnjost ovog modela je prostrana i može se fino opremiti. Renegade 2022 ima više prostora za glavu i noge nego što bi se očekivalo u mala SUV vozilu. Jeep Renegade 2022 dolazi s nekoliko različitih motora koji su prikladni za različite potrebe i želje klijenata. Osnovni model automobila je opremljen četverocilindričnim turbobenzinskim motorom. Također, dostupan je i sa hibridnim pogonom, odnosno plug-in hibridnom opcijom koja koristi 1,3-litreni benzinac uparen s dvije električne motore. Automobil je takođe opremljen dodatnim sigurnosnim funkcijama poput automatskog kočenja u slučaju nezgode, upozorenja na sigurnosni pojas i adaptivnog tempomata. Sve u svemu, Jeep Renegade 2022 je automobil s praktičnim i modernim dizajnom i mnogo različitih opcija za odabir, uz dodatne sigurnosne funkcije koje nude sigurnost u vožnji.

Општа питања
Jeep
Renegade (2022)
аутомобил
Енглески Језик
Упутство за употребу (PDF), Водич за брзи почетак (PDF), Информације о гаранцији (PDF)

Не можете да пронађете одговор на своје питање у упутству за употребу? Одговор на своје питање можете пронаћи у честим питањима о Jeep Renegade (2022) испод.

Како да претворим миље у километре?

1 миља једнако је 1.609344 километара, а 1 километар је 0.62137119 миља.

Где могу да пронађем VIN број Jeep?

Локација VIN броја аутомобила разликује се по марки и типу аутомобила. Шифра може бити утиснута на оквир аутомобила или постављена на плочу. Најбоље је погледате приручник Jeep Renegade (2022) за тачну локацију VIN броја.

Шта је VIN број?

VIN број аутомобила је идентификациони број јединствен за сваки аутомобил. Према томе, скраћеница VIN означава идентификациони број возила.

Када мој Jeep треба одржавање?

Редовно одржавање је неопходно за сваки аутомобил. Колико често је аутомобилу потребно одржавање и шта тачно треба урадити може се пронаћи у упутствима за одржавање. За велике периодичне услуге то би генерално требало радити сваке 2 године или након 30.000 километара.

Када треба да променим кочиону течност Jeep?

Кочиону течност се препоручује мењати сваке две године.

Која је разлика између бензина Е10 и Е5?

Е10 бензин се састоји од до десет одсто етанола, док бензин Е5 садржава мање од пет одсто етанола. Као резултат тога, проценат бензина Е10 је нижи од процента бензина Е5, што га чини мање лошим по животну средину.

Једна или више врата неће да се отворе изнутра. Шта да радим?

Брава је највероватније постављена на безбедносну браву за децу, тако да се не може отворити изнутра. Како искључити безбедносну браву за децу разликује се од марке и врсте.

Радио у аутомобилу се не укључује, шта да радим?

Ако се радио у аутомобилу не укључи, не прима напајање. Проверите да ли је црвена жица повезана са контактним напајањем, а жута са сталним напајањем.

Да ли је упутство за употребу за Jeep Renegade (2022) доступно на Српски?

Нажалост, немамо упутство за употребу за Jeep Renegade (2022) доступно на Српски. Ово упутство за употребу је доступно на Енглески Језик.

Зар ваше питање није наведено? Овде поставите своје питање

Нема резултата