Ford Ka (2011) упутство за употребу

Ford Ka (2011)
8.7 · 5
PDF упутство за употребу
 · 189 странице/а
Енглески Језик
упутство за употребуFord Ka (2011)

Feel the dierence

Ford Ka

Owner’s handbook

K10468_Service_Portfolio_090508.1 1 09.05.2008 15:52:47 Uhr

FordKa

Owner’s handbook

Feel the difference

The information contained in this publication was correct at the time of going to print. In the interest of development the right is reserved to
change specifications, design or equipment at any time without notice and without incurring any obligations.
This publication, or part thereof, may not be reproduced nor translated without our approval. Errors and omissions excepted.
© Ford Motor Company 2008
All rights reserved.
603.81.825
GB
COP LUM KA GB:Layout 1 18-10-2010 11:21 Pagina 1

Погледајте упутство за употребу за Ford Ka (2011) овде, бесплатно. Ово упутство за употребу спада у категорију аутомобили и оценило га је 5 људи са просеком од 8.7. Ово упутство за употребу је доступан на следећим језицима: Енглески Језик. Имате ли питање о Ford Ka (2011) или вам треба помоћ? Овде поставите своје питање

Потребна вам је помоћ?

Имате ли питање о Ford а одговор није у упутству за употребу? Овде поставите своје питање. Наведите јасан и опширан опис свог проблема и свог питања. Што боље опишете свој проблем и питање, други власници уређаја Samsung Galaxy А7 ће Вам лакше дати добар одговор.

Број питања: 0

Ford Ka iz 2011. godine je gradski automobil koji se proizvodio u fabrici u Brazilu. Ovaj automobil je dostupan sa benzinskim motorom snage od 69 KS i zapremine od 1.2 litra. Ukoliko se radi o modelu sa dizel motorom, motor ima zapreminu od 1.3 litara i snagu od 74 KS. Ovaj automobil se isporučuje sa ručnim menjačem koji ima pet brzina. Ka ima zapreminu prtljažnika od 224 litra i kada se zadnja sedišta sklope, zapremina se povećava na 747 litara. Ford Ka iz 2011. godine ima LED svetla, prednje i zadnje, kao i maglenke. Jedan od dodataka ovog modela je i centralno zaključavanje. Kada je u pitanju unutrašnjost, tkanina se koristi za presvlačenje sedišta i drugih elemenata enterijera. U kabini se nalazi i CD plejer, a preko kontrola na upravljaču se može manipulisati audio sistemom. Ovaj automobil je među ekonomičnijim vozilima po pitanju potrošnje goriva, sa prosečnom potrošnjom od oko 5 l/100 km. Ford Ka iz 2011. godine zadovoljava evropske standarde za bezbednost u vožnji i ima pet zvezdica na EuroNCAP testu.

Општа питања
Ford
Ka (2011)
аутомобил
Енглески Језик
Упутство за употребу (PDF)

Не можете да пронађете одговор на своје питање у упутству за употребу? Одговор на своје питање можете пронаћи у честим питањима о Ford Ka (2011) испод.

Како да претворим миље у километре?

1 миља једнако је 1.609344 километара, а 1 километар је 0.62137119 миља.

Где могу да пронађем VIN број Ford?

Локација VIN броја аутомобила разликује се по марки и типу аутомобила. Шифра може бити утиснута на оквир аутомобила или постављена на плочу. Најбоље је погледате приручник Ford Ka (2011) за тачну локацију VIN броја.

Шта је VIN број?

VIN број аутомобила је идентификациони број јединствен за сваки аутомобил. Према томе, скраћеница VIN означава идентификациони број возила.

Када мој Ford треба одржавање?

Редовно одржавање је неопходно за сваки аутомобил. Колико често је аутомобилу потребно одржавање и шта тачно треба урадити може се пронаћи у упутствима за одржавање. За велике периодичне услуге то би генерално требало радити сваке 2 године или након 30.000 километара.

Када треба да променим кочиону течност Ford?

Кочиону течност се препоручује мењати сваке две године.

Која је разлика између бензина Е10 и Е5?

Е10 бензин се састоји од до десет одсто етанола, док бензин Е5 садржава мање од пет одсто етанола. Као резултат тога, проценат бензина Е10 је нижи од процента бензина Е5, што га чини мање лошим по животну средину.

Једна или више врата неће да се отворе изнутра. Шта да радим?

Брава је највероватније постављена на безбедносну браву за децу, тако да се не може отворити изнутра. Како искључити безбедносну браву за децу разликује се од марке и врсте.

Радио у аутомобилу се не укључује, шта да радим?

Ако се радио у аутомобилу не укључи, не прима напајање. Проверите да ли је црвена жица повезана са контактним напајањем, а жута са сталним напајањем.

Да ли је упутство за употребу за Ford Ka (2011) доступно на Српски?

Нажалост, немамо упутство за употребу за Ford Ka (2011) доступно на Српски. Ово упутство за употребу је доступно на Енглески Језик.

Зар ваше питање није наведено? Овде поставите своје питање

Нема резултата