Ford Focus (2017) упутство за употребу

Ford Focus (2017)
8.8 · 9
PDF упутство за употребу
 · 467 странице/а
Енглески Језик
упутство за употребуFord Focus (2017)

owner.ford.com ford.ca

HM5J 19A321 AA

2017 OWNER’S MANUAL

May 2017
Second Printing
Owner’s Manual
Focus
Litho in U.S.A.

Погледајте упутство за употребу за Ford Focus (2017) овде, бесплатно. Ово упутство за употребу спада у категорију аутомобили и оценило га је 9 људи са просеком од 8.8. Ово упутство за употребу је доступан на следећим језицима: Енглески Језик. Имате ли питање о Ford Focus (2017) или вам треба помоћ? Овде поставите своје питање

Потребна вам је помоћ?

Имате ли питање о Ford а одговор није у упутству за употребу? Овде поставите своје питање. Наведите јасан и опширан опис свог проблема и свог питања. Што боље опишете свој проблем и питање, други власници уређаја Samsung Galaxy А7 ће Вам лакше дати добар одговор.

Број питања: 0

Ford Focus (2017) je kompaktni automobil s pet vrata. Ovaj model karakteriše moderni izgled i prihvatljiva cena. Ford Focus je dostupan u tri različite varijante motora: benzinski 1,0-litarski EcoBoost sa jednom turbo punjačem i snagom od 100 KS, benzinski 1,5-litarski EcoBoost sa forsed indukcijom i snagom od 150 KS i dizel 1,5-litarski TDCi sa snagom od 120 KS. Model sa benzinskim motorom ima šestostepeni manuelni menjač ili automatski menjač sa šest brzina sa duplim kvačilom, dok model sa dizel motorom nudi šestostepeni manuelni menjač ili automatski menjač sa šest brzina. Ford Focus (2017) nudi prostor za pet putnika sa dovoljno mesta za glavu i noge. Opremljen je sa standardnom opremom kao što su električni prozori, centralno zaključavanje, klima uređaj, audio sistem i USB priključak. Takođe, Ford Focus (2017) poseduje sistem za bezbednost putnika kao što su airbag-ovi i ESP, sistem pomoći u kočenju, sistem za prilagodljivo osvetljenje i sistem za deaktivaciju suvozačevog airbaga. Ford Focus (2017) ima zapreminu prtljažnika od 316 litara, što je optimalno za ovu klasu automobila. Osim toga, Ford Focus (2017) ima nisku potrošnju goriva i emituje nisku količinu CO2 gasa u atmosferu, što čini ovaj model ekološki prihvatljivim.

Општа питања
Ford
Focus (2017)
аутомобил
Енглески Језик
Упутство за употребу (PDF)

Не можете да пронађете одговор на своје питање у упутству за употребу? Одговор на своје питање можете пронаћи у честим питањима о Ford Focus (2017) испод.

Како да претворим миље у километре?

1 миља једнако је 1.609344 километара, а 1 километар је 0.62137119 миља.

Где могу да пронађем VIN број Ford?

Локација VIN броја аутомобила разликује се по марки и типу аутомобила. Шифра може бити утиснута на оквир аутомобила или постављена на плочу. Најбоље је погледате приручник Ford Focus (2017) за тачну локацију VIN броја.

Шта је VIN број?

VIN број аутомобила је идентификациони број јединствен за сваки аутомобил. Према томе, скраћеница VIN означава идентификациони број возила.

Када мој Ford треба одржавање?

Редовно одржавање је неопходно за сваки аутомобил. Колико често је аутомобилу потребно одржавање и шта тачно треба урадити може се пронаћи у упутствима за одржавање. За велике периодичне услуге то би генерално требало радити сваке 2 године или након 30.000 километара.

Када треба да променим кочиону течност Ford?

Кочиону течност се препоручује мењати сваке две године.

Која је разлика између бензина Е10 и Е5?

Е10 бензин се састоји од до десет одсто етанола, док бензин Е5 садржава мање од пет одсто етанола. Као резултат тога, проценат бензина Е10 је нижи од процента бензина Е5, што га чини мање лошим по животну средину.

Једна или више врата неће да се отворе изнутра. Шта да радим?

Брава је највероватније постављена на безбедносну браву за децу, тако да се не може отворити изнутра. Како искључити безбедносну браву за децу разликује се од марке и врсте.

Радио у аутомобилу се не укључује, шта да радим?

Ако се радио у аутомобилу не укључи, не прима напајање. Проверите да ли је црвена жица повезана са контактним напајањем, а жута са сталним напајањем.

Да ли је упутство за употребу за Ford Focus (2017) доступно на Српски?

Нажалост, немамо упутство за употребу за Ford Focus (2017) доступно на Српски. Ово упутство за употребу је доступно на Енглески Језик.

Зар ваше питање није наведено? Овде поставите своје питање

Нема резултата