Fiat Panda упутство за употребу

Fiat Panda
8.4 · 42
PDF упутство за употребу
 · 206 странице/а
Енглески Језик
упутство за употребуFiat Panda

Погледајте упутство за употребу за Fiat Panda овде, бесплатно. Ово упутство за употребу спада у категорију аутомобили и оценило га је 42 људи са просеком од 8.4. Ово упутство за употребу је доступан на следећим језицима: Енглески Језик. Имате ли питање о Fiat Panda или вам треба помоћ? Овде поставите своје питање

Потребна вам је помоћ?

Имате ли питање о Fiat а одговор није у упутству за употребу? Овде поставите своје питање. Наведите јасан и опширан опис свог проблема и свог питања. Што боље опишете свој проблем и питање, други власници уређаја Samsung Galaxy А7 ће Вам лакше дати добар одговор.

Број питања: 0

Fiat Panda je mali gradski automobil koji je proizvela italijanska kompanija Fiat. Ovaj automobil prvi put se pojavio na tržištu 1980. godine i od tada je doživeo nekoliko redizajna. Panda je dostupna u verzijama srednje i visoke klase opreme. Automobil ima izbor benzinskih i dizel motora, a može biti opremljen petostepenim manuelnim ili semiautomatskim menjačem. Kao gradski automobil, Panda je poznata po svojoj moćnoj zglobnoj verziji skretanja i lakoj upotrebljivosti u gradskoj vožnji. Modeli s novijim dizajnom takođe imaju veliku količinu unutrašnjeg prostora za tako malo vozilo, što omogućava udobniju vožnju. U novijim modelima Panda opremljena je naprednim sigurnosnim funkcijama koje uključuju kameru unazad i senzore za parking. Neki modeli su opremljeni navigacionim sistemom. Ovaj automobil može se smatrati pristupačnim izborom za vozače koji traže dobar gradski automobil s nekim naprednim funkcijama.

Општа питања
Fiat
Panda
аутомобил
Енглески Језик
Упутство за коришћење (PDF)

Не можете да пронађете одговор на своје питање у упутству за употребу? Одговор на своје питање можете пронаћи у честим питањима о Fiat Panda испод.

Како да претворим миље у километре?

1 миља једнако је 1.609344 километара, а 1 километар је 0.62137119 миља.

Где могу да пронађем VIN број Fiat?

Локација VIN броја аутомобила разликује се по марки и типу аутомобила. Шифра може бити утиснута на оквир аутомобила или постављена на плочу. Најбоље је погледате приручник Fiat Panda за тачну локацију VIN броја.

Шта је VIN број?

VIN број аутомобила је идентификациони број јединствен за сваки аутомобил. Према томе, скраћеница VIN означава идентификациони број возила.

Када мој Fiat треба одржавање?

Редовно одржавање је неопходно за сваки аутомобил. Колико често је аутомобилу потребно одржавање и шта тачно треба урадити може се пронаћи у упутствима за одржавање. За велике периодичне услуге то би генерално требало радити сваке 2 године или након 30.000 километара.

Када треба да променим кочиону течност Fiat?

Кочиону течност се препоручује мењати сваке две године.

Која је разлика између бензина Е10 и Е5?

Е10 бензин се састоји од до десет одсто етанола, док бензин Е5 садржава мање од пет одсто етанола. Као резултат тога, проценат бензина Е10 је нижи од процента бензина Е5, што га чини мање лошим по животну средину.

Једна или више врата неће да се отворе изнутра. Шта да радим?

Брава је највероватније постављена на безбедносну браву за децу, тако да се не може отворити изнутра. Како искључити безбедносну браву за децу разликује се од марке и врсте.

Радио у аутомобилу се не укључује, шта да радим?

Ако се радио у аутомобилу не укључи, не прима напајање. Проверите да ли је црвена жица повезана са контактним напајањем, а жута са сталним напајањем.

Да ли је упутство за употребу за Fiat Panda доступно на Српски?

Нажалост, немамо упутство за употребу за Fiat Panda доступно на Српски. Ово упутство за употребу је доступно на Енглески Језик.

Зар ваше питање није наведено? Овде поставите своје питање

Нема резултата