ELIN GSIA520 упутство за употребу

7.5 · 1
PDF упутство за употребу
 · 20 странице/а
-
упутство за употребуELIN GSIA520

Погледајте упутство за употребу за ELIN GSIA520 овде, бесплатно. Ово упутство за употребу спада у категорију машине за прање судова и оценило га је 1 људи са просеком од 7.5. Ово упутство за употребу је доступан на следећим језицима: -. Имате ли питање о ELIN GSIA520 или вам треба помоћ? Овде поставите своје питање

Потребна вам је помоћ?

Имате ли питање о ELIN а одговор није у упутству за употребу? Овде поставите своје питање. Наведите јасан и опширан опис свог проблема и свог питања. Што боље опишете свој проблем и питање, други власници уређаја Samsung Galaxy А7 ће Вам лакше дати добар одговор.

Marija • 20-1-2023Нема коментара

Imam masinu za pranje sudova elin ed12fm i prala sam jednu, a odmah zatim jos jednu masinu sudova. E sada ta prva je bila ok, kod druje je masina nesto kasnila sa startom i onda je normalno prala, nisam bila kraj nje, da bih kad sam se vratila misleci da je gotova otvorila vrata masine i ona je bila puna vode, zatvorila sam vrata i posle izvesnog vremena voda je otisla ali mi masina vise nece da radi, non stop svetli crvena lampica na jednom programu. Kako ukljucim masinu taj program se sam ukljuci, pisti, kao da pocne da radi i stane. Poslalacu i fotku? Sta sam pogresila i ima li pomoci?

Imam masinu za pranje sudova elin ed12fm i prala sam jednu, a odmah zatim jos jednu masinu sudova. E sada ta prva je bila ok,...
Погледајте фотографију
Одговорите на ово питање
Milena • 17-8-20231 коментар

Jeno pitanje,,imam stari model elin masiñe,kada upalim mašinu trepce mi program za caše i ne reagije ni na jednu drugu komandu,kadabje zatvorim da kren taj program da odradi ona samonkaonprimi vodu i stane,šta može da bude da li neko zna,hvala unapred

Milos • 20-9-2023

Isti problem i ja imam ako moze pomoc

Одговорите на ово питање

Број питања: 2

Општа питања
ELIN
GSIA520
машина за прање судова
-
Упутство за коришћење (PDF)

Не можете да пронађете одговор на своје питање у упутству за употребу? Одговор на своје питање можете пронаћи у честим питањима о ELIN GSIA520 испод.

Шта да радим са смрдљивом машином за прање судова?

У случају смрдљиве машине за прање судова, можете предузети следеће кораке: - Очистити филтере - Очистити кракова за распршивање - Очистити гуме на вратима - Покренути програм за топло прање - Покренути празну машину са средством за прање судова

Морате ли претходно опрати посуђе?

Не препоручује се испирање прљавог посуђа пре него што га ставите у машину за прање судова. За животни циклус машине је боље ставити све прљаво посуђе у машину за прање судова. Маст на прљавом посуђу је подмазивање пумпе у машини.

Колико детерџента за прање судова треба да користим?

Просечна употребљена количина је око 25 грама детерџента за прање судова. Препоручује се да се придржавате савета на паковању.

Како да додам со за омекшавање у машину за прање судова?

Свака машина за прање судова има засебан одељак за со за омекшавање. Отвара се када окренете дугме на одељку. Со за омекшавање се затим може сипати у одељак помоћу левка.

Да ли је упутство за употребу за ELIN GSIA520 доступно на Српски?

Нажалост, немамо упутство за употребу за ELIN GSIA520 доступно на Српски. Ово упутство за употребу је доступно на -.

Зар ваше питање није наведено? Овде поставите своје питање

Нема резултата