Dune HDIHD Smart B1 упутство за употребу

Dune HDIHD Smart B1
9.4 · 1
PDF упутство за употребу
 · 19 странице/а
Енглески Језик
упутство за употребуDune HDIHD Smart B1

Погледајте упутство за употребу за Dune HDIHD Smart B1 овде, бесплатно. Ово упутство за употребу спада у категорију медија плејери и оценило га је 1 људи са просеком од 9.4. Ово упутство за употребу је доступан на следећим језицима: Енглески Језик. Имате ли питање о Dune HDIHD Smart B1 или вам треба помоћ? Овде поставите своје питање

Потребна вам је помоћ?

Имате ли питање о Dune а одговор није у упутству за употребу? Овде поставите своје питање. Наведите јасан и опширан опис свог проблема и свог питања. Што боље опишете свој проблем и питање, други власници уређаја Samsung Galaxy А7 ће Вам лакше дати добар одговор.

Број питања: 0

Општа питања
Dune
HDIHD Smart B1
медија плејер
4897031340061
Енглески Језик
Упутство за коришћење (PDF)

Не можете да пронађете одговор на своје питање у упутству за употребу? Одговор на своје питање можете пронаћи у честим питањима о Dune HDIHD Smart B1 испод.

Шта је bluetooth?

Bluetooth је начин бежичне размене података између електронских уређаја путем радиоталаса. Удаљеност између два уређаја којi размењују податке у већини случајева не може бити већа од десет метара.

Могу ли се међусобно повезати Bluetooth уређаји различитих марки?

Да, Bluetooth је универзална метода која омогућава повезивање различитих уређаја опремљених техником Bluetooth.

Да ли је упутство за употребу за Dune HDIHD Smart B1 доступно на Српски?

Нажалост, немамо упутство за употребу за Dune HDIHD Smart B1 доступно на Српски. Ово упутство за употребу је доступно на Енглески Језик.

Зар ваше питање није наведено? Овде поставите своје питање

Нема резултата