Bosch Tassimo Vivy 2 TAS1402 упутство за употребу

Bosch Tassimo Vivy 2 TAS1402
8.1 · 8
PDF упутство за употребу
 · 102 странице/а
Енглески Језик
упутство за употребуBosch Tassimo Vivy 2 TAS1402

vivy 2

TAS140x
de Gebrauchsanleitung
en Instruction manual
fr Mode d’emploi
es Instrucciones de uso
sv Bruksanvisning
da Brugsanvisning
no Bruksanvisning
el Οδηγίες χρήσης
pl Instrukcja obsługi
cs Návod k použití
sk Návod na použitie
ro Instrucţiuni de utilizare
ru Правила пользования
1
C7_TAS14_TEXT_EU_8001224649.indb 1C7_TAS14_TEXT_EU_8001224649.indb 1 21.06.2021 12:38:0821.06.2021 12:38:08

Погледајте упутство за употребу за Bosch Tassimo Vivy 2 TAS1402 овде, бесплатно. Ово упутство за употребу спада у категорију апарати за кафу и оценило га је 8 људи са просеком од 8.1. Ово упутство за употребу је доступан на следећим језицима: Енглески Језик. Имате ли питање о Bosch Tassimo Vivy 2 TAS1402 или вам треба помоћ? Овде поставите своје питање

Потребна вам је помоћ?

Имате ли питање о Bosch а одговор није у упутству за употребу? Овде поставите своје питање. Наведите јасан и опширан опис свог проблема и свог питања. Што боље опишете свој проблем и питање, други власници уређаја Samsung Galaxy А7 ће Вам лакше дати добар одговор.

Biljana Nježić • 2-1-2022Нема коментара

Koje sve kapsule sem tassima mogu koristiti

Одговорите на ово питање
Milena Ilic • 23-5-2022Нема коментара

Zdravo,koje sve marke kapsula se mogu koristiti za Tassimo aparat?

Одговорите на ово питање

Број питања: 2

Bosch Tassimo Vivy 2 TAS1402 je mašina za kafu koju možete pronaći u mnogim prodavnicama. Ovaj model je kompaktne veličine i moguće ga je postaviti bilo gde u kuhinji. Uz pomoć ove mašine lako je pripremiti šolju omiljenog napitka od kafe, čaja ili kakaa. Nakon svake upotrebe, mašina se sama isključuje kako bi se uštedela energija. Pomoću pametnog sistema čitanja barkoda, mašina automatski prilagođava osetljivost za različite vrste napitaka. Čišćenje mašine nije komplikovano, jer je moguće ukloniti i oprati sve delove posebno. Tassimo Vivy 2 je dostupan u više boja, pa ga možete odabrati u skladu sa kuhinjskim dekorom. Mašina je izrađena od kvalitetnih materijala i poseduje garanciju od 2 godine. Zbog svih navedenih specifikacija, Bosch Tassimo Vivy 2 TAS1402 predstavlja dobar izbor za sve ljubitelje tople kafe.

Општа питања
Bosch
Tassimo Vivy 2 TAS1402
апарат за кафу
Енглески Језик
Упутство за употребу (PDF)

Не можете да пронађете одговор на своје питање у упутству за употребу? Одговор на своје питање можете пронаћи у честим питањима о Bosch Tassimo Vivy 2 TAS1402 испод.

Колико често треба да уклањам каменац из апарата за кафу?

Колико често треба уклањати каменац из апарата за кафу, зависи од тога колико се често користи и тврдоће воде. Ако се користи тврда вода, препоручује се уклањање каменца једном месечно, ако је мека вода, довољно је једном у три месеца.

Који је најбољи начин за уклањање каменца из апарата за кафу?

За уклањање каменца из апарата за кафу препоручује се употреба течног средства за уклањање каменца које је означено као погодно за апарате за кафу.

Шта је еспресо?

Еспресо је мала количина концентроване кафе.

Колико дуго могу да чувам кафу у зрну?

Датум истека рока ваљаности може се пронаћи на паковању кафе у зрну. Овај рок важења важи све док је паковање затворено.

Који је најбољи начин чувања кафе?

Препоручује се чување кафе у херметички затвореној и чистој посуди.

Шта начин мљевења говори о укусу кафе?

Начин мљевења зрна кафе снажно утиче на укус кафе. Ако су зрна кафе врло фино мљевена, имаћете јачи укус, а ако је кафа грубље мљевена, имаћете блажи укус.

Да ли је упутство за употребу за Bosch Tassimo Vivy 2 TAS1402 доступно на Српски?

Нажалост, немамо упутство за употребу за Bosch Tassimo Vivy 2 TAS1402 доступно на Српски. Ово упутство за употребу је доступно на Енглески Језик.

Зар ваше питање није наведено? Овде поставите своје питање

Нема резултата